REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА


ДАРМА ДОМА издава ПРЕУБАВА куќа во Ново Лисиче !

Се издава ЦЕЛА коплет опремена куќа во Ново Лисиче со површина од 290...

1.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нова гарсоњета во Кисела Во...

200 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов луксузен стан во Аеродр...

550 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нова ГАРСОЊЕРА стан во Аеро...

220 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов модерен стан во Тафтали...

450 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода, ka...

270 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај Универзална Сала !

Дарма Дома издава нов стан Центар кај Униветзална Сала, поседува 65 м...

270 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Капиштец !

Дарма Дома издава луксузен стан во Капиштец кај Зебра, поседува 40 м2...

400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода кај...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Ново Лисиче !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Ново Лисиче поз...

300 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Капиштец !

Дарма Дома агенција издава нов стан во Капиштец kaj Зебра, поседува 6...

370 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава стан во Тафталиџе 2 кај пос...

260 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов луксузен стан во Тафтал...

280 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Дебар Маало !

Дарма Дома издава НОВ луксузен стан во Дебар Маало кај Вардар Мебел, ...

600 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Центар !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa луксузен стан во Центар Буњ...

580 €
или предлог цена
- 3 % Попуст
600 €
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Дарма Дома издава нов луксузен стан Тафталиџе 1 во Импексел, поседува...

400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар !

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар спроти Џамбо, поседува 30 м2, со...

290 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нова гарсоњера во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нова ГАРСОЊЕРА стан во Аеро...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава одличен стан во Автокоманда!

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa стан во Автокоманда, станот...

220 €
или предлог цена
- 12 % Попуст
250 €
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Влае !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ стан во Влае станот пос...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Аеродром кај По...

260 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар !

Дарма Дома издава нов стан во Центар позади Универзална Сала, станот...

270 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Дарма Дома агенција издава нов стан во Тафталиџе 2 кај Каскада, посед...

300 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов луксузен стан во Центар...

400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар, кај Уни...

500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Капиштец !

Дарма Дома агенција издава новa гарсоњера во Капиштец кај Зебра, стан...

12.000 МКД
или предлог цена
- 8 % Попуст
13.000 МКД
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нова гарсоњера во Центар сп...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во КАРПОШ 1 !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa наместен стан во Карпош 1 ,...

1 €
или предлог цена
- 100 % Попуст
230 €
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Центар !

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар , спроти Рамстор, поседува 80 м...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава гарсоњера стан во Карпош !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава гарсоњера стан во Карпош 3 ...

160 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар кај Државна Болница !

ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Центар на Водњанска близу Зебра и Држав...

330 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Тафталиџе 1 кај...

300 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов во Тафталиџе 1 кај Коме...

300 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов деловен простор во Кисела Вода !

Дарма Дома издава деловен простор на одлична локација во Скопје, Кисе...

1.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов деловен простор во Кисела Вода !

Дарма Дома издава деловен простор на одлична локација во Скопје, Кисе...

1.000 €
или предлог цена

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода !

ДАРМА ДОМА издава нов МОДЕРЕН стан во Кисела Вода, кај Рампа, поседув...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Капиштец !

Дарма Дома агенција издава нов стан во Капиштец спроти Зебра, станот ...

350 €
или предлог цена
- 12 % Попуст
400 €
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Капиштец !

Дарма Дома издава нов стан во Капиштец, во близина на Училиштето Кир...

400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ луксузен стан во Аеродр...

550 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Капиштец !

Дарма Дома издава нов стан во Капиштец, кај КАТОЛИЧКА ЦРКВА, станот п...

350 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Аеродром !

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Аеродром -Мичурин кај Танец, станот пос...

200 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Кисела Вода !

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода, кај Шампионче близу Центар...

280 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан на Водно !

Дарма Дома издава нов луксузен стан на Водно , кај Полска Амбасада, с...

600 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Кисела Вода !

Aгенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa нов стан во Кисела Вода , k...

300 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Центар !

Дарма Дома издава луксузен стан во Центар кај Песталоци, станот посед...

550 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Тафталиџе !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издава нов стан во Тафталиџе 1 кај...

450 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Аеродром !

Агенција за недвижности ДАРМА ДОМА издавa НОВ луксузен стан во Аеродр...

450 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава стан во Карпош !

Дарма Дома издава стан во Карпош 1 kaj Зоолошка, кај Зур, поседува 60...

230 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов 3_собен стан во Центар !

Дарма Дома издава нов модерен стан во Центар спроти Џамбо, поседува 7...

450 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан во Центар ! !

Дарма Дома издава нов стан во Центар кај Црвен Крст, станот поседува ...

300 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

ДАРМА ДОМА издава нов стан на Водно !

Дарма Дома издава нов луксузен стан на Водно во Комплекс Соравија, п...

600 €
или предлог цена
- 12 % Попуст
680 €
Карпош / Скопје

Станови

Страна 1 од 10

REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА

Телефон: 078/219-508

Адреса: ул. Љубљанска бр.16-1/10 Скопје - Карпош

Град: Карпош

Веб страна: https://www.darmadoma.com.mk

Facebook страна: https://www.facebook.com/Real-Estate-DARMA-DOMA-Skopje-995813783811346/

Почитувани, Доколку ви е потребна професионална Агенција за недвижности подготвена да ви помогне во изборот на соодветен дом за живеење или деловен простор за вашиот бизнис, слободно контактирајте не, тимот на ДАРМА ДОМА може да се пофали со исклучителен тим од експерти, кој што се подготвени во секое време да ви понудат квалитетна, брза и доверлива услуга. Имаме богата и разновидна понуда на станови, куќи и деловни простории на територијата на Скопје и ја обезбедуваме услугата за изнајмување или купопродажба на имот во најбрз можен рок. Имајќи предвид дека времето е вашиот најголем капитал, мисијата на тимот на ДАРМА ДОМА е да им овозможи на своите клиенти уникатно искуство во изборот на иден дом и олеснување на процесот при купопродажба или изнајмување на недвижен имот. Нашата стручност и искуство стекнато на пазарот за недвижен имот во Скопје од 2011 година се причините поради кои имаме повеќе годишна соработка со голем број на клиенти. Клучот за нашиот успех се задоволните клиенти и големиот број на препораки. Тоа е мотивот кој што секојдневно не води и причина да растеме и се развиваме во иднина. Со Почит, ТИМОТ НА ДАРМА ДОМА

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
REAL ESTATE SKOPJE ДАРМА ДОМА

ул. Љубљанска бр.16-1/10 Скопје - Карпош
1000

Карпош
https://www.darmadoma.com.mk

www.reklama5.mk/darmadoma

078/219-508

https://www.darmadoma.com.mk

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам