ВИКТОРИЈА СТИЛ


СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО АЕРОДРОМ

ВО АЕРОДРОМ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА БЕНЗИНСКАТА ПУМПА ЛУКОИЛ СЕ П...

87.000 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Станови

ПЛАЦ ИЛИ КУЌА СО МАРКИЦА

ИМАМЕ ПОТРЕБА НА ПЛАЦ ВО ВЛАЕ,ЃОРЧЕ ПЕТРОВ И ХРОМ СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБ...

1 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Куќи / Вили

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН ПРАЗЕН СТАН ВО КАРПОШ 4

ВО КАРПОШ 4 СЕ ИЗДАВА 39М2 ДВОСОБЕН СТАН +10М2 БАЛКОН НА 2/17 КАТ СО ...

180 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕПРОДАВА НОВ СТАН ВО ВЛАЕ

ВО ВЛАЕ ВО ВО МАЛА ЗГРАДА ВО ГРАДБА СЕ ПРОДАВА 50М2 ДВОСОБЕН СТАН , Н...

69.500 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА ЕДНОСОБЕН И ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА КАТОЛИЧКА ЦРКВА СЕ ПРОДАВА ЕДНОСОБЕН СТАН ОД...

1 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВААТ СТАНОВИ ВО ГРАДБА ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ СЕ ПРОДАВА 3 СОБЕН СТАН ОД 61М2 НА ПРИЗЕМЈЕ СО ДВОР В...

1 €
или предлог цена
Ѓорче Петров / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА МАВРОВКА СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН С...

103.000 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ОУ.ЛЕНИН И ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА БЕК...

700 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Деловен простор / Канцеларија

СЕ ПРОДАВА 2-СОБЕН СТАН ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ СЕ ПРОДАВА СТАН ОД 50М2 +2М2 БАЛКОН +2М2 ПОДРУМ,НА 4/...

50.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР ВО БЛИЗИНА НА НАРОДНА БАНКА СЕ ИЗДАВААТ 2 ПРАЗНИ 3-СОБНИ СТ...

550 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ОУ.МИРЧЕ АЦЕВ СЕ ПРОДАВА ПЛА...

120.000 €
или предлог цена
Ѓорче Петров / Скопје

Куќи / Вили

СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО КАРПОШ 4

ВО КАРПОШ 4 -АНТИКО СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ОД 25М2 РЕНОВИРАН, СО ИЛ, Ш.868

35.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Дуќани

ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД 2-3 СОБНИ СТАНОВИ

АГЕНЦИЈАТА ВИКТОРИЈА СТИЛ ИМА ПОТРЕБА НА 3-СОБЕНИ И ДВОСОБНИ СТАНОВИ...

1 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН НАМЕСТЕН СТАН ВО СОПИШТЕ

ДОКОЛКУ САКАТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ МИР, ТИШИНА И ДА ПРЕСТОЈУВАТЕ НАДВОР ОД ГУ...

18.000 МКД
или предлог цена
Кисела Вода / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВААТ 3-СОБНИ СТАНОВИ ВО КОЗЛЕ

ВО КОЗЛЕ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ПРОДАВНИЦАТА ЕФТИНИЈА ВО МАЛА ЗГРАД...

1 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА 3 СОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

ВО КИСЕЛА ВОДА СЕ ПРОДАВА 3 СОБЕН СТАН ОД 64М2 , ЕДЕН БАЛКОН И 10М2...

65.000 €
или предлог цена
Кисела Вода / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНО И ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ВО ИДРИЗОВО

ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА БЕНЗИНСКАТА МАКПЕТРОЛ СЕ ПРОДАВА 10400 М2 П...

27 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Плацеви и Ниви

СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН СТАН ОД 82м2 СО ТРИ СОБИ НА 1/5 КАТ СО ЛИФ...

320 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ТАФТАЛИЏЕ 2

ВО ТАФТАЛИЏЕ 2 ВО ТЦ ОЛИМПИКО СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР...

1.000 €
или предлог цена

СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН 3-СОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

НА ПОЧЕТОКОТ НА КИСЕЛА ВОДА ОДМА ПОСЛЕ РАМПА СЕ ИЗДАВА НОВ НАМЕСТЕН 3...

350 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО СТРОГ ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН ОД 70М2 НА 4/5 КАТ СО ЛИФТ , ПАРНО, ...

260 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ ВО ИДРИЗОВО

ВО ИДРИЗОВО ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА БЕНЗИНСКАТА МАКПЕТРОЛ СЕ ПРОДАВА...

27 €
или предлог цена
Петровец / Скопје

Плацеви и Ниви

СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ НА ВОДНО

НА ВОДНО СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ОД 536М2 СО УСЛОВИ ЗА ГРАДБА НА 100М2 ОСНОВА...

180.000 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Плацеви и Ниви

СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ЧАИР

ВО ЧАИР КАРШИ ОУ.ПЕНКО СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ОД 74М2 СО 3 БАЛКОНИ И...

62.000 €
или предлог цена
Чаир / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА 2-СОБЕН СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ 2

ВО ТАФТАЛИЏЕ 2 НА ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА РАМСТОР СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕ...

98.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ВО ПОРТА БУЊАКОВЕЦ

ВО ПОРТА БУЊАКОВЕЦ СЕ ПРОДАВА НА ПРИЗЕМЈЕ ДУЌАН ОД 20М2 СО ИЗЛОГ И С...

31.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Дуќани

СЕ ИЗДАВА СТАН ВО КАРПОШ

ВО КАРПОШ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ СЕ ИЗД...

250 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР НА ЈУЖЕН БУЛЕВАР ВО ПОНОВА ГРАДБА СЕ ПРОДАВА 81М2 3-СОБЕН С...

113.400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА ВО КИСЕЛА ВОДА

ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ЕКОНОМСКОТО ВО КИСЕЛА ВОДА СЕ ИЗДАВА ВО НОВА...

199 €
или предлог цена
Кисела Вода / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВААТ НОВИ СТАНОВИ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА СТАДИОНОТ СЕ ПРОДАВААТ СТАНО...

63.800 €
или предлог цена
Ѓорче Петров / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО ВИЗБЕГОВО

ВО ВИЗБЕГОВО ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ХОТЕЛОТ ЊУ СТАР СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ...

1 €
или предлог цена
Бутел / Скопје

Плацеви и Ниви

4-СОБЕН СТАН ВО ДЕБАР МААЛО

АГЕНЦИЈАТА ВИКТОРИЈА СТИЛ ИМА ПОБАРУВАЊЕ НА 4-СОБЕН СТАН ВО ДЕБАР МАА...

1 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР

НА РУЗВЕЛТОВА СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ОД 358м2 НА 2 КАТСО ЛИФТ, ЕКО...

1 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ЧЕНТО

ВО ЧЕНТО НА САМИОТ БУЛЕВАР ВО НОВА ЗГРАДА СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ОД ...

79.200 €
или предлог цена
Автокоманда / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА РЕКОРД СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН 70М2 СО ТР...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕНА ГОСТИЛНИЦА

ВО ЦЕНТАР СЕ ИЗДАВА КОМПЛЕТ ОПРЕМЕНА ГОСТИЛНИЦА ОД 33М2 НА 1 КАТ, Ш....

300 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Дуќани

СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН СТАН НА ПЛОШТАД -ЦЕНТАР

ВО СТРОГ ЦЕНТАР НА ПЛОШТАД СЕ ИЗДАВА 130М2 ПРАЗЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТО...

800 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО КАПИШТЕЦ

ВО КАПИШТЕЦ СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН НАМЕСТЕН СТАН ОД 72М2 НА 4/6 КАТ СО ЛИФ...

350 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

ВО ТАФТАЛИЏЕ - МЛЕЧЕН РЕСТОРАН СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН 3-СОБЕН СТАН ОД 87М...

400 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН ПРАЗЕН СТАН 73М2 НА 3/6 КАТ, СО ЛИФТ,ПА...

400 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА ДУЌАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

ВО ТАФТАЛИЏЕ СЕ ИЗДАВА ДУЌАН ОД 40М2 СО ИЗЛОГ Ш.2287

280 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Дуќани

СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО КИСЕЛА ВОДА

ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ОПШТИНАТА ВО КИСЕЛА ВОДА СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН ...

74.400 €
или предлог цена
Кисела Вода / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА НОВ ДУЌАН ВО АЕРОДРОМ

ВО АЕРОДРОМ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ЦРКВАТА ВО НОВА ЗГРАДА СЕ ИЗДАВА...

800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Дуќани

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ВЛАДА СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН ПРАЗЕН СТА...

300 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН НАМЕСТЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ТЦ БУЊАКОВЕЦ СЕ ИЗДАВА 66М2 НАМЕСТ...

260 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАНВО ЦЕНТАР

ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА КОМПЛЕКС БАНКИ ВО НОВА ЗГРАДА СЕ ИЗДАВА 66М2...

250 €
или предлог цена
Скопје Центар / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА НАМЕСТЕН СТАН ВО КАРПОШ 4

ВО КАРПОШ 4 ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ТИНЕКС СЕ ИЗДАВА НА ПОДОЛГ ВРЕМ...

10.000 МКД
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА ПРАЗЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО ЦЕНТАР ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ПОРТА БУЊАКОВЕЦ СЕ ИЗДАВА 60М2 ПР...

200 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО КАРПОШ

ВО КАРПОШ ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ТОЈОТА СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОС...

6 €
или предлог цена

СЕ ПРОДАВА 2-СОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

ВО НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА НАРОДНА БАНКА СЕ ПРОДАВА НОВ НЕВСЕЛЕН 2-СОБЕ...

75.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ТАФТАЛИЏЕ

ВО ТАФТАЛИЏЕ НА ПАРТИЗАНСКА СЕ ПРОДАВА 3-СОБЕН СТАН ОД 68М2 НА ВИСОКО...

76.000 €
или предлог цена
Карпош / Скопје

Станови

Страна 1 од 4

ВИКТОРИЈА СТИЛ

Телефон: 02/3245411 02/3245410 070361470

Адреса: ТРИФУН ПАНОВСКИ 1-3/1

Град: Карпош

Веб страна: viktorija_stil.com.mk

Facebook страна: https://www.facebook.com/ViktorijaStil

АГЕНЦИЈА ЗА ПРОМЕТ СО НЕДВИЖНОСТИ

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
ВИКТОРИЈА СТИЛ

ТРИФУН ПАНОВСКИ 1-3/1
1000

Карпош
viktorija_stil.com.mk

www.reklama5.mk/PremiumDetails?id=8737

02/3245411 02/3245410 070361470

viktorija_stil.com.mk

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам