Logo

пластеници 10927 м2 и објект -334 м2

Број на оглас: 3143385 | Објавен на: 18.01.2019, 13:59
Промовирај Обнови Измени Избриши      Назад

Квадратура: 10927 m²

Тип на земјиште: Земјоделско

Цена: 88.000 €

Категорија: Недвижности / Плацеви и Ниви

Вид на оглас: Се продава


ЗЕМЈИШТЕ во Валандово, евидентирано на:
- КП 2044 дел 3 викано место/улица Чиплакова чешма-катастарска култура нива, класа 4, површина 287м2,
- КП 2045 дел 1, викано место/улица Чиплакова чешма-катастарска култура нива, класа 4, површина 1198м2,
- КП 2048 дел 1, викано место/улица Чиплакова чешма-катастарска култура градина, класа 2, површина 8515м2,
- КП 2048 дел 2, викано место/улица Чиплакова -катастарска култура градина, класа 2, површина 927м2, и
ДЕЛОВЕН ПРОСТОР евидентиран на:
- КП 2048, дел 0, адреса Чиплакова чешма, број на зграда 1, намена на зграда Б4, влез 1, кат ПР, намена на посебен дел од зграда ДП, внатрешна површина 322м2 и
- КП 2048, дел 0, адреса Чиплакова чешма, број на зграда 1, намена на зграда Б4, влез 1, кат ПР, намена на посебен дел од зграда ПП, со внатрешна површина 12м2,
евидентирани на ИЛ 1289 за КО Валандово.

  Валандово

Прати Е-Маил

  Goran

Потврден огласувач