1 / 6
Се продаваат ригови/ Rig / Mining rig
3.900 €
Цената е фиксна
4.000 €
22.04.2021 13:00

Охрид / Охрид

Испраќам по карго    

Се продаваат ригови со следните спецификации :
( Листата се ажурира секој ден )

Риг 1 ( 2 комада на лагер ) - 6 x XFX AMD Radeon™ RX 570 RS 8GB XXX Edition
Цена 3850 евра од риг.

Риг 2 ( 1 на лагер ) - 6 x MSI GamingX 580 8gb
Цена 3850евра од риг.

Риг 3 (3 комада на лагер ) - 6 x Sapphire Nitro Plus 470 8gb
Цена 3850 евра од риг.

Риг 4 ( 1 комада на лагер ) - 6 x Gigabyte 580 8GB Gaming ( ME )
Цена 3850 евра од риг.

Риг 5 ( 1 комада на лагер ) - 6 x Asus 570 Rog Strix 8GB
Цена 3850 евра од риг.

Риг 6 ( 2 комада на лагер ) - 6 x Asus 5700XT 8gb
Цена 8300 евра од риг. - ПРОДАДЕНО

Риг 7 ( 1 комада на лагер ) - 6 x Sapphire 5700xt 8gb
Цена 8400 евра од риг.

Риг 8 ( 3 комада на лагер ) - 6 x Asus Nvidia 3070 8gb -
Цена 8700 евра од риг. - ПРОДАДЕНО

Риг 9 ( 2 комада на лагер ) - 6 x Asus Nvidia 3080 -
Цена 13500 евра од риг.- ПРОДАДЕНО

Категорија: Компјутери / Mining Bitcoin Hardware

Се продава од:

wD-40
Потврден огласувач
077558963
Испрати Е-маил до огласувачот