AutoMilano


Citroen C3 1.6hdi AutoMilano 6meseci garancija

Citroen C3 1.6hdi 2010god 68kw vo odlicna sostojba. Oprema: *A/C kl...

5.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

BMW 316d AutoMilano 6meseci garancija

BMW 316d 2017god 85kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Avtomatski menu...

18.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Peugeot 508 1.5hdi AutoMilano 6meseci garancija

Peugeot 508 1.5hdi 2018god 96kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Avtom...

23.600 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Renault Kadjar 1.6dci AutoMilano 6meseci garancija

Renault Kadjar 1.6dci 2017god 96kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Al...

15.800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

BMW X1 2.0d AutoMilano 6meseci garancija

BMW X1 2.0d 2016god 100kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Aluminiumsk...

20.600 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Citroen DS4 1.6hdi AutoMilano 6meseci garancija

Citroen DS4 1.6hdi 2013god 84kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Alumi...

10.800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

VW Arteon 2.0tdi AutoMilano 6meseci garancija

VW Arteon 2.0tdi 2018god 110kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Avtoma...

31.300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Kia Carens 1.7crdi AutoMilano 6mes.garancija

➡️ Kia Carens 7mesta ➡️ 2014 ➡️ 1.7crdi 85kw ➡️ 143000km ➡️ Opre...

10.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Peugeot 308 1.6hdi AutoMilano 6meseci garancija

Peugeot 308 1.6hdi 2016god 88kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Alumi...

10.800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Mercedes GLA180 AutoMilano 6meseci garancija

Mercedes GLA180 2016god 80kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Aluminiu...

19.800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Nissan Juke 1.5dci AutoMilano 6meseci garancija

Nissan Juke 1.5dci 2013god 81kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Alumi...

10.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Renault Clio 1.5dci AutoMilano 6meseci garancija

Renault Clio 1.5dci 2018god 66kw vo odlicna sostojba. Oprema: *A/C ...

8.700 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Insignia 1.6cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Insignia 1.6cdti 2016god 88kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Kl...

13.000 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

VW Passat 1.6tdi AutoMilano 6meseci garancija

VW Passat 1.6tdi 2017god 88kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Avtomat...

19.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Renault Talisman 1.5dci AutoMilano 6meseci garancija

Renault Talisman 1.5dci 2017god 81kw vo odlicna sostojba. Oprema: *...

14.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Astra 1.6cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Astra 1.6cdti 2018god 70kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Alumi...

12.200 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Citroen C4 Picasso 1.6hdi AutoMilano 6meseci garancija

Citroen C4 Picasso 1.6hdi 2009god 80kw vo odlicna sostojba. Oprema: ...

5.000 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

VW Passat 1.6tdi AutoMilano 6mes.garancija

➡️ VW Passat ➡️ 2016god ➡️ 1.6tdi ➡️ 88kw ➡️ 135.000km ➡️ Oprem...

16.800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Mercedes CLA180 AutoMilano 6meseci garancija

Mercedes CLA180 2015god 80kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Aluminiu...

18.300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Insignia 1.6cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Insignia 1.6cdti 2017god 81kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Al...

17.300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

VW Golf VII 1.6tdi AutoMilano 6meseci garancija

VW Golf VII 1.6tdi 2017god 85kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Alumi...

15.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Astra 1.6cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Astra 1.6cdti 2018god 81kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Klima...

12.200 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

VW Golf VII Sportsvan 1.6tdi AutoMilano 6meseci garancija

VW Golf VII Sportsvan 1.6tdi 2014god 81kw vo odlicna sostojba. Oprem...

13.700 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Ford Kuga 1.5tdci AutoMilano 6meseci garancija

Ford Kuga 1.5tdci 2017god 88kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Klimat...

17.800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Insignia 1.6cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Insignia 1.6cdti 2019god 100kw vo odlicna sostojba. Oprema: *K...

18.300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Fiat Punto Evo 1.3jtd AutoMilano 6meseci garancija

Fiat Punto Evo 1.3jtd 2010god 51kw vo odlicna sostojba. Oprema: *A/...

5.050 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Ford Fiesta 1.5tdci AutoMilano 6meseci garancija

Ford Fiesta 1.5tdci 2013god 55kw vo odlicna sostojba. Oprema: *A/C ...

7.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Renault Scenic 1.5dci AutoMilano 6meseci garancija

Renault Scenic 1.5dci 2012god 81kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Al...

6.200 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Mercedes C200cdi AutoMilano 6meseci garancija

Mercedes C200cdi 2018god 100kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Avtoma...

28.700 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Astra sw 1.4benzin AutoMilano 6meseci garancija

Opel Astra sw 1.4benzin/plin 2009god 66kw vo odlicna sostojba. Oprem...

4.300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Renault Kadjar 1.5dci AutoMilano 6mes.garancija

➡️ Renault Kadjar ➡️ 2017god ➡️ 1.5dci ➡️ 81kw ➡️ 150000km ➡️ Op...

15.700 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Peugeot 3008 1.6hdi AutoMilano 6meseci garancija

Peugeot 3008 1.6hdi 2017god 88kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Alum...

20.200 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

VW Golf VII 1.6tdi AutoMilano 6meseci garancija

VW Golf VII 1.6tdi 2018god 85kw vo odlicna sostojba, Oprema: *Alumi...

16.300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Insignia 2.0cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Insignia 2.0cdti 2011god 96kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Al...

8.300 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Insignia 1.6cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Insignia 1.6cdti 2016god 100kw vo odlicna sostojba. Oprema: *K...

12.600 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Skoda Octavia 1.6tdi AutoMilano 6meseci garancija

Skoda Octavia 1.6tdi 2017god 85kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Avt...

15.950 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Renault Clio 1.5dci AutoMilano 6meseci garancija

Renault Clio 1.5dci 2017god 55kw vo odlicna sostojba. Oprema: *A/C ...

8.500 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Opel Astra 1.6cdti AutoMilano 6meseci garancija

Opel Astra 1.6cdti 2017god 100kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Klim...

11.800 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Audi A3 1.6tdi AutoMilano 6meseci garancija

Audi A3 1.6tdi 2016god 81kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Avtomatsk...

16.600 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

Audi A3 1.6tdi AutoMilano 6meseci garancija

Audi A3 1.6tdi 2013god 77kw vo odlicna sostojba. Oprema: *Aluminium...

13.200 €
или предлог цена
Аеродром / Скопје

Автомобили

AutoMilano

Телефон: 078654548****077886661

Адреса: ул.Мите Богоевски бр.3

Град: Аеродром

Веб страна: https://automilano.com.mk/

Facebook страна: https://m.facebook.com/automilanosk.mk/

Увоз и купопродажба на автомобили.

Контактирајте го огласувачот преку е-маил
Внесете го точниот резултат:
Spam protection & IP save
Испраќање на рекламни понуди е строго забрането!
Испрати порака
AutoMilano

ул.Мите Богоевски бр.3

Аеродром
https://automilano.com.mk/

www.reklama5.mk/AutoMilano

078654548****077886661

https://automilano.com.mk/

Добредојдовте на Reklama5.mk

Со цел да ја направиме Реклама5 полесна и подостапна за употреба, ние користиме cookies на нашата веб страница. Со сурфање на reklama5.mk се согласувате да користите колачиња. Детални информации можете да најдете на Политика за колачиња

Се согласувам